Whisky weken
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Whisky proeverij

Laat je verrassen door Wouter van Tol. Hij geef een Tomatin Masterclass. Wouter is de officiële Tomatin Brand Ambassador voor Nederland en heeft bij de Tomatin Distillery het Ambassador Program gevolgd. Van "korrel tot borrel" kan hij dus alles vertellen over Tomatin.

De volgende whisky's staan die avond op het programma:
- Tomatin Legacy
- Tomatin 12YO
- Tomatin 12YO First-Fill Sherry aged
- Tomatin 14 YO Portwood
- Cu Bocan
- Cu Bocan Creation #6

Wij hopen u te mogen zien op donderdag 7 november om 20:00 uur bij 't Vermaeck in Rijen. De bijpassende hapjes worden verzorgd door 't Vermaeck. De kosten voor deze avond bedragen € 30,- per persoon. Het maximaal aantal personen is 30. Tickets zijn te koop in de winkel of te bestellen via onze website: Whisky proeverij.

Wilt u bestellen via de webshop, kies dan bij bezorgen voor afhalen dan worden er geen verzendkosten gerekend. Uw webshop bestelling is dan uw entreebewijs. U hoeft dan niet meer naar de winkel te komen voor een ticket.

Uw Topslijter Harry en Hanny van Strien
uw topslijter logo nieuw.jpg


Speyburn Rum Cask Finish

Speyburn is met zijn 125 jaar distilleerervaring een enorm begrip in de whiskywereld. Waar vele distilleerderijen hun deuren moesten sluiten en anderen in de laatste jaren de deuren hebben geopend, is Speyburn altijd een vastigheid geweest. Speyburn is een geweldige keuze voor hen die op zoek zijn naar een zachte en frisse whisky. Makkelijk te drinken en toch een onderscheidend karakter. 

De Speyburn Rum Cask Finish: met zijn tropische en kruidige vanilletonen weliswaar het ontbrekende puzzelstukje in de al indrukwekkende portfolio. Een knap staaltje vakmanschap heeft gezorgd voor deze karakteristieke single malt whisky die een finish is ondergaan in rumvaten.

Nu bij ons in de winkel voor € 34,99.

Duvel Barrel Aged

Sinds 2017 halen de meesterbrouwers en -stokers van Duvel Moortgat één keer per jaar alles uit de kast om een ultieme versie van Duvel te brouwen. In plaats van een hergisting op fles wordt de iconische Duvel dan afgevuld en gerijpt op houten vaten, waar ooit nog smaakvolle spirits in gerijpt hebben.

Dit jaar haalt Duvel haar inspiratie over de oceaan, met zorgvuldig geselecteerde 
Kentucky Style Bourbon-vaten. Nu bij ons in de winkel van € 29,99 voor € 26,99.

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18