Nosing, Tasting & Entertaining
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

We gaan weer proeven!

Regelmatig wordt er gevraagd in de winkel: geven jullie nog wel eens een proeverij? Jazeker er staan er voor dit najaar vier op de planning:
Donderdag 10 oktober: wijnproeverij met wijnen uit Australië en Nieuw-Zeeland
Donderdag 7 november: whisky proeverij van distileerderij Tomatin
Vrijdag 22 november: wijnproeverij met wijnen uit Chili
Donderdag 28 november: portproeverij van Vista Alegre
Lees verder voor een beschrijving per proeverij.

Wilt u bestellen via de webshop, kies dan bij bezorgen voor afhalen dan worden er geen verzendkosten gerekend. Uw webshop bestelling is dan uw entreebewijs. U hoeft dan niet meer naar de winkel te komen voor een ticket.

Uw Topslijter Harry en Hanny van Strien
uw topslijter logo nieuw.jpg

Wijn proeverij

Robert Handjes is zijn gehele leven werkzaam geweest in de wijnwereld en is sinds 2002 ook vakdocent aan de Wijnacademie. Dé perfecte persoon om u op inspirerende wijze kennis te laten maken met de wereld van wijnen.

En dat doet Robert dit najaar twee keer. De eerste avond is op donderdag 10 oktober met de wijnen van het wijnhuis Tahbilk en Hunter's. Tijdens deze proeverij neemt Robert u graag mee op wijnreis naar Australië en Nieuw-Zeeland. De tweede avond is op vrijdag 22 november met de wijnen van het Chileense wijnhuis Viña Ventisquero. Een proeverij staat garant voor een heerlijke en leerzame avond! 

Wij hopen u allen te mogen zien op één of beide avonden om 20:00 uur bij 't Vermaeck in Rijen. De bijpassende hapjes worden verzorgd door 't Vermaeck. De kosten voor deze avond bedragen  €25,- per persoon. Het maximaal aantal personen is 30. Tickets zijn te koop in de winkel of te bestellen via onze website: Wijnproeverij 10 oktober of Najaarsproeverij 22 november.

Whisky proeverij

Laat je verrassen door Wouter van Tol. Hij geef een Tomatin Masterclass. Wouter is de officiële Tomatin Brand Ambassador voor Nederland en heeft bij de Tomatin Distillery het Ambassador Program gevolgd. Van "korrel tot borrel" kan hij dus alles vertellen over Tomatin.

De volgende whisky's staan die avond op het programma:
- Tomatin Legacy
- Tomatin 12YO
- Tomatin 12YO First-Fill Sherry aged
- Tomatin 14 YO Portwood
- Cu Bocan
- Cu Bocan Creation #6

Wij hopen u te mogen zien op donderdag 7 november om 20:00 uur bij 't Vermaeck in Rijen. De bijpassende hapjes worden verzorgd door 't Vermaeck. De kosten voor deze avond bedragen € 30,- per persoon. Het maximaal aantal personen is 30. Tickets zijn te koop in de winkel of te bestellen via onze website: Whisky proeverij.

Port proeverij

Vallegre, Vinhos do Porto S.A is een familiebedrijf waar nu de vijfde generatie aan de slag is.Het is een modern en dynamisch bedrijf dat in zijn vinificatiecentrum over de meest moderne uitrusting beschikt maar ook kan terugvallen op de ervaring die sinds generaties opgebouwd werd. Een indrukwekkende reeks bekroningen op internationale wedstrijden en degustaties bevestigt dat het portwijnen van de allerhoogste kwaliteit produceert.

Wouter van Tol kan ons veel vertellen over de prachtige Port die hier gemaakt wordt. Laat je verrassen door dit minder bekend, maar kwalitatief zeer goed, Porthuis.

Wij hopen u te mogen zien op donderdag 28 november om 20:00 uur bij 't Vermaeck in Rijen. De bijpassende hapjes worden verzorgd door 't Vermaeck. De kosten voor deze avond bedragen € 25,- per persoon. Het maximaal aantal personen is 30. Tickets zijn te koop in de winkel of te bestellen via onze website: Port proeverij.

 

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18